Dobrodošli
u apartmane Lučić u Privlaci


Apartmani Lučić, u privatnom vlasništvu obitelji Lučić se nalaze 150 metara od plaže u Privlaci.

Apartmani su moderni i imaju 4 spavaće sobe. Svaka soba ima svoj wc i kupaonicu. Apartmani također imaju dvije dobro opremljene kuhinje i dvije terase. Kapacitet apartmana je 8-10 ljudi.

Potpuno namješten apartman uključuje besplatni bežični pristup internetu, stroj za pranje rublja, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu i vodu, klimu i dovoljno parkirnih mjesta za sve goste.

Pogledajte apartmane

Lokacija apartmana Lučić u Privlaci

 

Privlaka

Privlaka je malo mjesto, ali ima veliko srce. Prvi put se spominje u 13. stoljeću. Bogata je arheološkim nalazima koji datiraju unazad oko 20 000 godina.

Privlaka je bogata dugim plitkim pješčanim plažama koje su idealne za obitelji. Obitelji s malom djecom će uživati u čistom moru i igrama na pijesku. Čist zrak i ljekovito blato u Mostini je povoljna za liječenje reumatizma i artritisa. Poseban doživljaj je šetnja na suncu po dugoj, lijepo uređenom šetnicom koja okružuje gotovo cijeli grad. Na šetnici u večernjim satima možete uživati u prekrasnim zalascima sunca..

Uživajte u bogatoj kulturnom baštini, gastronomiji, raznim događanjima, a ako želite da Vaš odmor učiniti aktivnim tu je širok raspon sportskih aktivnosti koje nudi Privlaka.

Više o Privlaci